Ten Travel is dé specialist voor iedereen die op zoek is naar betaalde baan, taalreizen of vrijwilligersprojecten wereldwijd.

Ten Travel is een jong bedrijf dat bruist van de energie!

Beide initiatiefnemers zijn zelf vele jaren werkzaam geweest voor diverse reisorganisaties en hotelketens in het buitenland.

Zo werkten zij o.a. als chef entertainers in Tunesië, Griekenland, Spanje en Mexico, begeleidden zij groepsreizen in Latijns- Amerika en Afrika en werkten zij als standplaats reisleiders in India, Gambia, Jordanië, en op diverse Europese bestemmingen. Uit onze eigen passie voor reizen, culturen en avontuur is Ten Travel ontstaan.

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk jongeren, studenten, afgestudeerden en volwassenen in staat te stellen hun leven te verrijken en dat van anderen, door internationale reiservaring op te doen. De mogelijkheden bij Ten Travel zijn eindeloos! Wij bieden diverse uiteenlopende producten aan voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een betaalde werkvakantie in het zonnige Spanje, Italië of Griekenland dan regelen we dat voor jou. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers in Europa om jou een onvergetelijke werkervaring te bezorgen. Mocht je liever eerst je Spaans willen opschroeven dan kun je bij ons terecht voor een taalreis waarbij je geplaatst wordt op een van de beste Spaanse taalscholen in Spanje of Latijns Amerika.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een vrijwilligersproject in Latijns-Amerika, Afrika of Azië. Bovendien zijn er mogelijkheden om je vrijwilligersproject met een bijzondere welverdiende vakantie af te sluiten. Je kunt hierbij denken aan een meditatieweek in India, een Kytesurfkamp in Kaapverdië of een safari in Gambia. Onze reizen zijn apart en uniek voor jong en oud!

Wij zijn per direct op zoek naar activiteitenbegeleiders! Voor onze verschillende opdrachtgevers in Spanje, Griekenland, Cyprus en Italië zijn wij op zoek naar enthousiaste activiteitenbegeleiders/hotelentertainers op het gebied van sport, kinderen, theater en dans. Voldoe jij aan onderstaande eisen? Reageer dan snel!

· Minimaal 6 maanden beschikbaar (bij voorkeur vanaf mei/juni t/m oktober/november);

· Je spreekt goed Engels en bij voorkeur Duits, Frans, Spaans, Italiaans en/of Russisch;

· Je houdt van sport, kids, dans en/of theater;

· Je bent enthousiast;

· Je bent fysiek sterk en in goede gezondheid;

· Je bent sociaal en je hebt een uitgesproken persoonlijkheid;

· Je bent een doorzetter.

Wij bieden:

· Een fantastische betaalde baan in het zonnige Griekenland, Spanje of Italië;

· Startsalaris van minimaal € 600,- (afhankelijk van ervaring);

· Gedegen training/opleiding op de bestemming;

· Accommodatie en 3 maaltijden per dag gedurende de gehele werkperiode inbegrepen;

· Bemiddeling en informatievoorziening voor- tijdens en na je werkperiode;

· Na je contract ontvang je minimaal € 200,- reiskostenvergoeding afhankelijk van je bestemming. Programmakosten € 250,- (Training en bemiddeling voor en tijdens je werkperiode)

Kijk voor meer informatie op www.tentravel.nl Enthousiast? stuur je CV en motivatiebrief naar info@tentravel.nl