Op zoek naar leuk vakantiewerk of een avontuurlijke afwisselende stageplek? Schrijf je dan in voor het Trainings/Selectieweekend RECREATIEWERK van 5&6 april op camping ‘De Hertshoorn’.

Je kunt zelf aangeven welke (vakantie)periodes je beschikbaar bent en komt dan te werken in een team van 6/7 mensen. Samen ben je (tijdens de vakantiepersiodes)

6 dagen per week (ma-za) bezig met het voorbereiden & uitvoeren van diverse activiteiten:

-Shows & ander entertainment (kampvuur, musicals enz)

-Sport & Spel

-Knutselen en creatieve workshops

en vooral vééééél THEATER!

Je krijgt 7,6 uur per dag uitbetaald volgens het minimum jeugdloon (stagiaires volgens afgesproken stagevergoeding) en voor kost & inwoning wordt gezorgd.

Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan snel in voor het Trainings/Selectieweekend van 5&6 april op camping ‘De Hertshoorn’. Tijdens dit weekend leer je van alles over het recreatiewerk, houden we een open podium (wat zijn JOUW talenten?!) en trainen we diverse aspecten van het recreatiewerk. Aan het eind van het weekend, hoor je direct of we je kunnen plaatsen!

Voor meer informatie of inschrijven mail je naar kimjansen_recreatiewerk@hotmail.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Kim (06-27478655)